onsdag, november 08, 2006

Gyng-gang

Claras første gyngetur:-) Hun var glad for at svinge lidt frem og tilbage, men da jeg havde travlt med at tale med en hysterisk Philip, kunne jeg ikke få taget et godt billede. Philip, som ellers stod og legede med bær, hyggede sig fint indtil han så, at Clara havde "stjålet" hans gynge. Så var der ellers skrig og skrål!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor er hun skøn! Hvordan får du "delt sol og vind lige" i en sådan situation? Og skal der deles lige?

MARIA sagde ...

Jeg ventede lidt og tog derefter Clara ud af gyngen,for hun forstår jo ikke så meget alligevel. Det var også for Philips skyld, vi var kommet. Jeg troede bare, at han havde travlt med bærrene. Han blev nok overrasket over, at hun i det hele taget var en trussel for gyngen. Næste gang begår han nok ikke den "fejl". Men jeg prøver hele tiden at lære ham at dele. Og roser altid til begge sider. Det kommer nok mere og mere ind efterhånden som hun kan kravle og gå. Han virker ikke jaloux særlig tit, men vi gør også en del ud af enetid med Philip og masser af kærlighed og ros. Vi giver nok Philip mest opmærksomhed for Clara nyder at observere. Jeg har også Clara alene om dagen, hvor hun får sin del:-)

Anonym sagde ...

Konkurrence kan nok ikke helt undgåes. Philip vil nok opleve mange "uretfærdigheder" efterhånden som Clara begynder at træde mere og mere i karakter.

MARIA sagde ...

Til Svigermord:
Ja, det skal der nok komme meget sjovt ud af:-)