fredag, december 15, 2006

Fredag færdig


Så gik dagene igen med snot, hoste og høj feber. Philip var flad tirsdag aften og meget flad hele onsdag. Først idag er han feberfri og han nærmer sig langsomt sit glade humør. Set fra den positive side, kan det være, at vi undgår sygdom i juledagene, nu hvor vi har haft besøg af bacillerne. Clara er begyndt at hoste en del, men det virker ikke som om, at hun bliver så hårdt ramt som Philip. Heldigvis! Det ville bare være synd for sådan en lille én. Nu er jeg selv lidt færdig. Godt brugt. Men hej, det er JUL, så nu skal der hygges!
Forresten!
Da Philip lå med høj feber, sov han inde i stuen på sofaen ved siden af os. Han talte flere gange i søvne/febervildelse. Her kommer flere af hans udsagn:"Kun én gave"(forklaring: pakkekalender) "toilet":-), "spiser Clara mad". Det var dem vi tydeligt kunne høre. Det var sødt at få et indblik i hans drømmeverden.
Kristian har lært Philip et nyt ord. Han spørger Philip:"Hvad er Philip"? "Hvad er du"? Så kommer det nuttede svar: "Philip er cool"! Som han udtaler:"Philip er kugle":-)

Ingen kommentarer: